Jaha du...

Åå, stackare. Men vad gör du då? Jag har precis kollat på körslaget. Team Hanna vann!! :D Ikväll ska jag kolla på Wallander. Älskar dom filmerna. Dom är så bra!!
Imorgon kommer min syster och hennes familj hit. Då ska jag busa med lillskrutten.
Jag hade tänkt börja på en ny berättelse. Jag har kommit på en jätte bra story. Får se hur den blir. Men jag säger ingenting än vad den ska handla om. :P
//Snövit.

"En person skrattar i snitt 13 gånger per dag. "

Två av mina sysslingar kommer hit imorgon. Jag vet inte vad jag ska tycka , de är 5 och7 år. Jag är alldeles borta. Känns som om mitt huvud är gjort av betong. Men det gör inte ont. Bara tungt!
//Rödluvan


"Människor som bor i städer har längre och tjockare näshår än de som bor på landet."

"En cigarett tar bort ca 5 minuter från en rökares liv."

"En elefanttand kan väga 5,5 kilo."

"Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%."


Ja! :DDDDDDDDD

Jo, jag funderade på att "bjuda ut" honom. Men vi kom in på annat och sen blev det inte av. Men ska försöka ta tag i det.
//Snövit.

"är det du som är söt eller är det bara jag som har fått socker i ögonen?"

"jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag"

Och du ba

Du kommer svimma! för jag är inne och läser det här ikväll!!!!!!!!!!! Folket apploderar!
Jasså du det var värst! Men han ringde inte? Han brukar väl göra det? Jag tycker han skulle bjudigt ut dig! Hmpf! Varför gör han inte det? Du som är så oemotståndlig. Hehe nej då nu får han ta och ge sig. Ihop i en hel månad och ni har inte setts utanför skolan en ändå gång!!!!! Fy har han ingen ryggrad? Bjud ut honom du då. Fråga honom om han vill gå på bio eller kanske bowla. Om du inte vill att ni ska vara själva (vilket jag inte tror) kan ju "brosan eller hans kompis eller jag eller Twilight läsaren följa med eller allihop!? Det måste hända något. Han kan behöva få en knuff i ryggen!
//Rödluvan

I'm in heaven

Hej!
Vad gör du? Jag sitter här, har precis haft en sms konversation med du-vet-vem. Första smset jag ba: Vet du vad det är för nått imorgon, han ba: so och engelska läxa. Jag ba: jag mena inte så, du och jag, vad är det imorgon. Han ba: öö, fredag. Så höll vi på ett tag, jag försökte få han att fatta. Blev lite orolig där ett tag att han hade glömt bort det. Men så skrev jag: Jag mena att det är ju en månad sen vi blev ihop. Han ba: jag visste det hela tiden, men jag ville bara dryga mig lite. Haha, sån pojkvän man har asså. Sen så sa han: ska jag skriva nått klokt. Jag ba: ja. Han ba: här skriver du sms, men du vågar inte prata. (sen va det två till men jag orkar inte skriva dom) Jag ba: va det där nån pik till mig eller? han ba: ja. Så jaha, tack för den. Haha.
Nej nu ska jag gå ner och duscha. Hoppa du är inne och läser det här ikväll.
Kram Snövit.

Heeeeeeeeeeeeeeeeej

Neeeeeeeeeeej! Dö när du är 17? Vad är det du säger?!!!!!!!! Du får ju inte lämna mig!!
Hahahahaha!
Jaha, du skrev ett inlägg. Jippi! Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Haha.
Ska nog legga mig och kolla på sex and the city.
Haha, mamma ringde till min bror förut. Det va hans tjej som svara, men i alla fall. Dom ska komma hit för att åka slalom/snowboard. Mamma frågade om jag fick va med utan att fråga mig. Haha, så nu är jag inbokad där. Nej, men vi får se. Beror lite på. Har inte bestämt mig än.
Kram Snövit.

Såpbubblor

Jag har insett tre saker.

1. Ljudet på datorn har dött så alltså kan inte jag lyssna på musik!!

2. Jag har absolut ingen aning om vad jag skulle kunna  tänkas bli när jag blir stor!!

3. Jag kommer bli överkörd när jag är 17. (Vilket löser problemet 2.)


//Rödluvan

Tjolahopp

Heej!
Vad händer hos dig då? Jag gör inge speciellt, sitter här vid datorn i hopp om att nå kul ska hända, men det verkar det inte göra. Måste plugga lite mer innan kvällen är slut. Vill inte!! Pluggade 45 minuter förut nu ikväll och det va så tråkigt!! Vem uppfann läxor?!
Jag skulle göra mitt gymnasieval förut, det gick väl helt okej efter ett nöd samtal till svart. Eftersom hon redan har gjort det så ringde jag till henne om ett problem. Det verkade som det blev rätt tillslut. Men jag är inte säker. Ska nog gå till syon imorgon för säkerhets skull. Fast vet inte. Vad tycker du?
Åå, du-vet-vem fick mig att smälta idag. Jag berättade ju om det som hände på gympan. Men det kändes så härligt. Asså det va en bra bit kvar på bänken. Ändå satte han sig tätt bredvid mig. Då menar jag tätt. Våra kroppar låg liksom mot varandra. Jag blev lite impad att han gjorde det när hela klassen kunde se. Men ja, det kändes bra!!
Ha det bra! Vi syns imorgon!
Kram Snövit.

Måndagkväll

Heeeeeeeeeeeeej!
Vad gör du? Jag gör inge speciellt. Haha, min bf ringde mig nu ikväll. Dom är ju på basketutagning i Jönköping. Det sa jag förästen när vi snacka i telefon va? Haha, dom bodde på hotel. Han sa att det fanns pool, bastu och sånt där som han skulle testa sen. Nästan så man blir lite sotis. Men annars, tänk att få vara med. Det skulle inte va illa. Haha, jag ska sluta med fantasier där. Annars kommer du tro att jag är dum i huvudet. I och för sig så har du redan konstaterat det, men iallafall. :P Jaha, kommer du till skolan imorgon nu då? Kom igen! Svik mig inte!
Ha det bra!
Kram Snövit.

Ring Ring!

Förlåt att jag inte ringt än. När vi kollat klart var vi tvugna att äta och när vi ätit började de glo på en ny film. Sedan ockuperade pappa telefonen! Suck. Ringer så snart den blir ledig om det inte blir för sent! //kram Rödluvan

Helgskönt

Hej!
Okej, låter bra! Såklart följer jag med. Roligt att se hur dom fått ihop det. När är det uppvisning då?
Vad har du gjort idag då? Min syster och hennes familj har varit här hela dagen! Från halv ett till typ sju. Busat med lillungen hela tiden. Lekt koja under täcket. Sen kom vi på en ny lek som han tyckte va skit rolig. Han stängde in sig i garderoben och då skulle jag sitta utanför, han knackade på dörren och sen putta han upp den. Haha, han kräver inte mycket han.
Min hälsodagbok kommer bli en katastrof idag. Har bara ätit en massa skit. Haha.
Ha det bra! Vi hörs!
Kram /Snövit.

MorgonTrött!!

Hehe, vaknade alldeles för sent idag och pappa slläpade bokstavligen ut mig ur sägnen! Ja livet är hårt ibland. Jag sa upp mig från teatern igår. Eftersom jag är en av huvudrollerna ville han först att jag skulle stanna kvar tills uppvisningen men sedan bestämdes det att min reserv skulle vara "jag" och att hennes plats skulle en nykomling ta. Fråga mig inte vem. Han var inte där. Jag måste komma och glo på dem när de har uppvisning. Ska du med? Kram Rödluvan


Heeej!

Ja, dom åkte precis hem. Haha, gilla lillplutten. Han va så gullig, han sa jag älskar dig till mig. Japp, vi fika, eller dom hade fikat när jag kom hem, men dom hade sparat lite till mig. Så det va gott.
Men vilket busschaufför asså. Jag gilla inte han. Haha.
Vad ska du göra resten av dagen då? Jag ska kolla på One tree hill. Sen måste jag göra läxan till matten och no:n som ska vara klart tills imorgon.
//Snövit.

Hoho

Livet är allt bra skönt ibland! Att vi slutade extra tidigt idag också menar jag. Fast tyvärr så var bussschufören lite dum i huvudet för han körde förbi min hållplats!!! Men det var säkert inte hans fel (Jag tror inte att han tänkte: Haha nu ska hon få gå extra långt!)(Men man vet ju inte) Hur som helst passade jag på att gå förbi Statiol och köpa en macka med köttbullar och rödbetssallad och en mars. Så gott! Jusst ja Lillplutten och syrran är hos dig idag ju. Vad gjorde ni? Hade ni kul? Och fråga nr 1: Fikade ni? Kram Rödluvan

...

Hej!
Vad gör du? Jag sitter här. Kollade nyss på one tree hill. Det va så sorgligt. I förra avsnittet så tog dom examen och idag va det liksom fyra år senare. Usch, tyckte så synd om speciellt Nathan. Han hade varit med om en olycka så han kunde inte spela basket längre. Och hans liv handlar typ om basket. Det fick mig att tänka på du-vet-vem. Jag blir så trött på allt snack om basket ibland. Men har han samma drömmar som Nathan så förstår jag nog honom lite bättre. Visst Nathan är en karaktär i en serie. Det är väl inte riktigt samma sak, men det skulle kunna vara så iallafall. Haha, förstår du hur jag menar?
Jag ska väl ta och börja skriva på hälsodagboken sen också. Haha, idag när jag kom hem så blev jag så trött så jag sov i två timmar. Ingen aning om varför. Brukar inte vara trött :P
Jahapp, hade du trevligt på stan idag då? Lyllos dig som fick sluta ännu tidigare. Men jag hade inte så tokigt heller. :P
Ha det så bra! Vi syns!
/ Snövit.

Hej hopp billabong

Hej!

Han svarade. Men han skulle ha match. Får väl ta det en annan dag.
Nu är svart här. Vi sitter och lyssnar på musik. :P
Vi hörs.
Puss hej.
/ Snövit.

Oroa dig inte!

Oroa dig inte! Han svarar snart, det är jag säker på. Kom ihåg att andas (det är A och O i ett lyckat liv!) och i värsta fall ring. Jag vet att du säkert inte vill det, men det är ett tips. Ringer du måste han svara! Jag tycker det var bra att du frågade BF(=Boy Friend) om han ville göra något! Stå på dig!! Kram Rödluvan


Nervös idiot

Hjälp!! Vad har jag gjort!!? Jag skickade ett sms till du-vet-vem och frågade om vi ska träffas på söndag.
Men han har inte svarat än. :( Hoppas han gör det innan jag ska gå och lägga mig, annars kommer jag aldrig kunna somna. Säg nå lugnande!


Tröttfia

Hej hopp!
Han har inte svarat. :( Buhu, stackars mig. Nej då, han kommer nog svara, det brukar han alltid göra, han har nog bara inte sett det än...... Jag försöker tänka posetivt. :P
Jaha, vad gör du då? Jag har precis duschat, sitter här nu. Är trött!! Vill gå och lägga mig i tid ikväll. Men samtidigt så är det en bra film på tv. Matte söker husse, tror jag den heter. Vi får se om jag ser den.
Kram.
//Snövit.

Lova?

Jag kan ju inte lova en sådan sak heller! Om att det ska börja växa kärlek mellan dem menar jag. Jag har redan bestämt vem som blir kär i vem. Hoho..nu blev du nyfiken va? Men jag säger inget. Mwahahaha... Jag tror jag fick en ide av vad du tipsade om att Bella skulle göra! Inte samma sak men tack! Du väckte min fantasi!!! Hurra!  
Kram Rödluvan

Buuu

Kolla på inlägget före inlägget med konstiga orden. Där skrev jag om berättelsen.

Hehe

Den där fanns på teknikverkstan också. Jag läste halva innan jag såg att orden var konstiga! Hehe. Jag gjorde tårta när jag kom hem från stan (Vi måste gå på stan snart igen). Den tog en och en halvtimme att göra den (vilket troligtvis berodde på att jag glodde på Simpsons samtidigt). Nå orkade du läsa igenom kapitel 2? Har du någon fortsättande mening? Jag är desperat! Kram Rödluvan

En rolig sak

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i

viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra

och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man

kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv

för sig, uatn odern som hlehet.

Få se nu...

Ja du, jag vet inte riktigt hur du ska fortsätta. Men en sak måste du lova! Det ska växa kärlek mellan dom två. Lova!! Men typ Bella kan resa sig, Börja agera, dom andra hänger på, men dom gör parodi på det så det blir ganska löjligt. Men dom har skit roligt! Förstår du hur jag menar? Eller blir det konstigt?
Jaha, vad gör du nu då? Jag har precis kollat på One tree hill. Hur kan man sluta ett avsnitt med att sonen skjuter sin pappa. Man fick inte se alls hur det gick, bara pang och sen slut. Måste se imorgon!!! Men jag vet ju ioförsig hur det kommer gå, men iallafall, spännande! Nu ska jag ta oh lägga mig i det där badet jag har tjatat om. Du får hälsa din syster grattis ifrån mig. Ha det bra! Vi syns i skolan imorogn. Kram. /Snövit.

Ha en bra dag!

Jahapp. Syrran har födelsedag idag och mamma och pappa jobbar, så vi fick gå upp 6.30 för att gratta henne. Urk! Har inte kunnat somna om så jag satte mig här. Du sover förstår jag. Du vaknar säkert inte före 12. Hehe. Sömntuta. "Busade med ungen" vad är kodnamnet för honom? Holger? Hehe skojade bara. Just det, kan du inte hjälpa mig? Jag har kört fast!      


---    
Kapitel 2


De gröna ögonen stirrar förskräckt tillbaka. Överrumplad, men det är förståeligt eftersom jag precis kommit farande och förstört hans frilla. Okej, en aning pinsamt medger jag, men jag låtsas som ingenting och ler mot honom.

   "Hoppsan! Sorry, trodde du var någon annan." Han tittar på mig, inte tittar som i tittar, han studerar mig uppifrån och ner. Det är något som jag känner igen i den där granskande blicken, men jag hinner inte fundera längre eftersom dörren slås upp på vid gavel.

   "Jenny!" ekar Lukas röst emot rummet.

   "Lukas!" skriker jag och störtar upp från stolen och springer mot honom med öppna armar. Han breder också ut sina, men då vi möts på mitten omfamnar jag bara luften. Han har smitit under mina armar och tar tag i mig och kastar upp mig på axeln. Jag borde nog tillägga att Lukas är stor, lång och stark, dessutom rynkar han på näsan när han är nervös.

   "Vad gör du?" flämtar jag dramatiskt. "Släpp ner mig!" Han skakar på huvudet.

   "Jag är ledsen Jenny, jag älskar dig inte längre."

   Jag ger upp ett skrik. "Varför?"

   "Du är för konstig."

   Jag börjar gråta. "Älskar du mig inte ska du inte leva!" säger jag och biter honom i örat. Han vacklar till och faller ihop under mig.

   "DU!" skriker Hanna från dörren och rusar mot mig. "Hur kunde du?" Hon kastar sig över mig och vi tumlar runt tills vi tillslut ligger i en skrattande hög alla tre.

   "Hej!" säger Lukas till Hanna och mig när vi rest oss. Lukas lite mindre graciöst än Hanna som ser ut att sväva upp. Lukas ser ut som om han reser sig på en stock.

   "Öh, inte för att verka oartig, men vad var det där för något?" Killen jag så snällt sabbade frisyren för kommer fram till oss.

   "Hej!" flinar Lukas och tar tag i killens hand och börjar skaka den frenetiskt. "Det där var vår morgonhälsning." Och innan Rufset hinner säga något fortsätter Lukas. "Du måste vara en nykomling. Välkommen till Dionysos lärlingar! Jag är Lukas och det här är Hanna och Jenny." Han pekar på Hanna och mig.

   "Tack" säger han och gör sig fri från Lukas som fortfarande skakar hans hand. Han ler mot Lukas och fingrar på ringen han har på sitt högra ringfinger.

   "Det där känner jag igen!" utropar jag.

   "Inte nu igen!" utbrister Lukas och Hanna i kör och himlar överdrivet till varandra.

   "Det finns bara en till som gör sådär!" fortsätter jag som om jag inte ser hur Hanna suckar.

   "Vad pratar hon om?" frågar Rufset och ser väldigt förvirrad ut. (Han måste väl undra vilket dårhus han hamnat i).

   "Vänta får du se." Hanna lutar sig fram och ser allmänt förstående ut. "Hon gör jämt såhär. Förra nykomlingen skrämde hon bort. Han sprang ut genom dörren!" Rufset ser en smula oroligt ut och vet inte om han ska ta det som ett skämt eller bokstavligt.

   "Du är Adam Ericsson, 15 år gammal, går för tillfället i 9H men eftersom den klassen ska delas kommer du snart att gå i en annan klass. Du drar handen genom håret när du är osäker på någonting och fingrar på din ring då du funderar. Du har för övrigt Linnéa Larsson, en mycket populär tjej bland killarna, hängande över dig och som du ser som en igel placerad på din högra axel." Adam glor på mig som om jag precis har dragit fram en näsduk ur örat.

   "Du förstår", säger Hanna och lutar sig närmare Adam. "Jenny är våran egen spågumma!"

   "Jag förstår." säger Adam och ser inte alls ut att förstå.

   "Nej det gör du inte! Du drar handen genom håret!" Adam drar snabbt ut handen ur håret och börjar skratta.

   "Du är rätt ovanlig du."

   "Verkligen! Tro mig." Bella kommer fram till oss med Gustav och Yngve i släptåg. Gustav och Yngve är tvillingar och är identiska. Dem rör sig till och med på samma sett, men jag kan se skillnaden på dem ändå, vilket är rätt bra eftersom ingen annan kan det.

   "Hej!" strålar Bella och ger Adam en kram. "En nykomling! Välkommen." Adam ser överrumplad ut över Bellas kärvänliga bemötande, men finner sig och ler tillbaka. "Vad kul att du ville börja! Det var bra att du ringde först. Adam var det väl?"

   "Ja" säger Adam samtidigt som det kommer fler personer in i rummet.


   "Det här är Adam!" säger Bella när alla sitter sig i en ring på golvet. Hon är alltid glad och alltid snäll. Hon är faktiskt en av de få personer som jag inte kan läsa av. Jag vet inte när hon ljuger eller döljer någonting och det känns rätt skönt egentligt. "Han har börjat hos oss idag. Ta väl hand om honom." Hon ler glädjestrålande.

   "Du kom lägligt." säger hon vänd mot Adam. "Vi ska bestämma vilken pjäs vi ska spela. Några förslag?" Alla börjar genast prata i munnen på varandra. Som vanligt. Det är alltid så här. Vi låter som ett gäng apor på zoo.

   "Kan vi inte göra en västen komedi?"

   "Nej, vi gör Romeo och Julia!"

   "Men det gjorde ju andra gruppen förra året!" säger Bella. Hon har papper och penna och antecknar förslagen.

   "Men vad säger ni om en saga?" undrar Ju som sitter med knäna uppdragna till hakan.

   "Det är ingen dum ide." utbrister jag. "Fast kan vi inte göra en modern version?"

   "Ja, Snövit!" bestämmer Bella och alla tystnar. Det är Bella som är "chefen" i Dionysos lärlingar. Det är hon som bestämmer (tillsammans med oss) vad vi ska göra för pjäs, vilka roller vi ska ha och hur vi ska agera på scen. Man kan säga att det var hon som skapade Dionysos lärlingar. Jag var den första som anmälde mig, innan hade jag varit med en termin i den andra teatergruppen.

   "Pax för Butter!" tjoar jag och Adam flinar.

   "Vaddå?" undrar jag och gör om min röst till en gammal knarrig gubbes. "Påstår du, unge man, att jag inte kan spela en gammal tjurig gubbe?" frågar jag surt. "Jag minns att på min tid", fortsätter jag. "så var ungdomen minsann väluppfostrade." Jag hytter åt honom med pekfingret. Adam fortsätter flina och tar upp händerna som för att lugna ner mig.

   "Jag ber om ursäkt, farfar." säger han med oskyldig röst.

   "Bah. Ungdomen borde lära sig veta hut! Farfar, jag säger då det." Resten av gruppen skrattar.

   "Nja, jag hade tänkt att du skulle spela Snövit." Bella småler.

   "Men hon är ju värsta mesen!" utropar jag irriterat. "Jag vill vara en rolig roll, inte någon som sjunger för rådjur."

   "Du skulle vara perfekt för rollen."

   "Är det bara för att jag har svart hår? För i sådana fall skulle Gustav kunna vara snövit!"

   "Men jag ville ju spela den elaka styvmorsan." skämtar Gustav.

   "Jag ville ju vara henne!" Yngve låsas vara avundsjuk.

   "Skärpning." säger Bella lätt. "Jenny, du är snövit! Du kan göra en parodi av henne om du vill."

   "Ja! Kan hon inte flirta med alla dvärgarna? Och tycka att hon är oemotståndlig?" säger jag och drar upp mungiporna i ett stort, inställsamt och sliskigt flin. Jag vrider på huvudet och tittar trånande på Adam som sitter bredvid.

   "Åh, shit." utbrister han och ryggar bakåt. Resten av gruppen tittar frågande på.

   "Darling!" kurrar jag mjuk och kastar mig om halsen på honom. "Jag har saknat dig! Har du saknat mig?" Min röst är gäll och sockersöt. Det är knäpptyst, men sedan börjar Yngve skratta. Adam lyckas tydligen återfinna medvetandet för han puttar undan mig.

   "Gud, gör aldrig om det där!" säger han och tar ett djupt andetag.

   "Förlåt!" flinar jag. "Var det inte likt?"

   "Snövit?" undrar Lukas och kliar sig i huvudet. Jag tror inte jag behöver berätta att han inte fattar situationen.

   "Nej, Linnéa. Det var skitlikt!" Adam tittar imponerat på mig, samtidigt som han drar handen genom håret. "Du är bra!"

   "Tackar" Jag känner mig glad. Trots det faktum att Adam, som ser rätt läcker ut, knuffade bort mig då jag kramade honom och sa att jag aldrig mer fick göra om det. Fast man kan ju också tolka sättet han sa det på att han menade att jag inte skulle krama honom när jag låtsas vara Linnéa.

   Bella       
---
Vad ska jag skriva nu? Har inte en ide i huvudet hjälp mig!!!!!!! Kram Rödluvan


Lilla jag

Ja, men han är ju så jäkla bra. Jag var bara tvungen, haha. Börjat på ett nytt pussel? Men det som du höll på med när jag va hos dig då? Är du redan klar med det? Idag har vi varit hos min syster och hennes familj. Haha, när vi satt och fika så dök mormor och morfar upp också. Oväntat. Men jag busade med ungen mest hela tiden. Vi lekte koja under hans täcke, låg och diskutera alla lastbilar och traktorer som va på lakanen. Haha, han tyckte det va jätte kul. Sen lärde jag honom att leka häst. Du vet när man tar ett band runt nacke och under armarna, haha. Så där sprang vi som tokar. Deras katt hade växt. Och nu var hon jätte busig, hoppa runt där som bara den. Jahapp, nu då? Jag funderar på att lägga mig i badet. Det va länge sen. Men vi hörs! Ha det bra! /Snövit.

Typiskt dig!

Jaha, jag visste att du skulle lägga ut den här!! :) Det var bara en tids fråga! Jag har börjat lägga ett nytt pussel som jag fick i julklapp. Pusselbitarna är mysko för man ser inte riktigt om de passar ihop eller inte. Och hela pusslet är typ grönt. Jag lyckades till slut installera spelet igår (folkets jubel) och det var riktigt roligt! Syrran har en kompis här och de har ockuperat mitt rum. De dansar dansmatta och taket skakar! Kram Rödluvan

Rihanna - Disturbia (acoustic) on iTunes

Åå, han är så bra!! Kram Snövit

Det har du rätt i

Hahahahahahahahaha!! Ja, åå va roligt vi hade då. Vi ägde! Haha. Kram Snövit

Öhh...

Ingen aning hur jag ska förklara det? Jag får förklara nästa gång vi ses! Kram Rödluvan

HJÄLP

Haha, klarade 15 sekunder av den. Du vet vad jag tycker om sånt där:P Men hur fick du in en video? Hur gör man? Kram Snövit

Lapsus

Funny Videos | Funny Cartoons | More Video Clips
Oh My God! Hittade den här och blev helt förälskad i den! Kram Rödluvan

Hello!!

Kul för dig att du fick en försenard julklapp!! Själv köpte jag en till mig själv idag! Jag var ute och åt lunch på stan med pappa. Han slutade tidigt så vi passade på att gå och titta i butiker innan vi gick hem. Och där bland rea spelen ser jag den: Myst IV - Revelation!! Jag har letat efter det spelet jättelänge! Därför kände jag mig tvungen att köpa det. Nu när jag försöker installera det vissar det sig att vi har för lite utrymme på datorn så jag måste radera en massa. Suck. Vad störande. Funderar allvarligt att ta datorn på övervåningen (Den är fri från virius nu). Du får ha det så bra! Kram Rödluvan.

Hej hopp på dig!

Heeej! Jaha, vad gör du då? Jag sitter här, tänkte skriva ihop ett litet inlägg. Såg att tv-serien melrose place skulle börja igen. Den gick förut och då följde jag den. Men det va länge sen så jag tänkte se på det igen. Om en kvart börjar det. :P Vet du vad? Pappa hade tydligen köpt en julklapp till mig som han hade glömt bort när julafton väl kom. Haha, han kom på det igår. Så då fick jag en försenad julklapp :D Det va ett par nya backspeglar till moppen. Det behövde jag, du vet varför :P så lucky me. Mamma började prata på balklänning idag. Hon sa att det förmodligen börja bli dags att åka och kolla. Kul!! Får väl se när det blir av. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så det får bli ett hejdå. Ha det så bra! Vi hörs. Kram Snövit.

Välkommen till vår nya blogg!

Hej!

Vi är två tjejer som till hösten 2009 kommer skiljas åt för att börja i två olika gymnasieskolor. Snyft. Den här bloggen kommer vi ha för att hålla kontakten utan att göra våra föräldrar galna med telefonräkningar. Ni får acceptera att vi är anonyma. Vi vill kunna skriva om vad som helst utan att folk ska ta illa upp. Vi kommer därför inte heller nämna några namn. Dom namn som skrivs är kodnamn som bara vi känner till. Hoppas ni kommer gilla vår blogg.
Ha det bra!

/Snövit och Rödluvan.

RSS 2.0