Hej hopp på dig!

Heeej! Jaha, vad gör du då? Jag sitter här, tänkte skriva ihop ett litet inlägg. Såg att tv-serien melrose place skulle börja igen. Den gick förut och då följde jag den. Men det va länge sen så jag tänkte se på det igen. Om en kvart börjar det. :P Vet du vad? Pappa hade tydligen köpt en julklapp till mig som han hade glömt bort när julafton väl kom. Haha, han kom på det igår. Så då fick jag en försenad julklapp :D Det va ett par nya backspeglar till moppen. Det behövde jag, du vet varför :P så lucky me. Mamma började prata på balklänning idag. Hon sa att det förmodligen börja bli dags att åka och kolla. Kul!! Får väl se när det blir av. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så det får bli ett hejdå. Ha det så bra! Vi hörs. Kram Snövit.

Kommentarer
Postat av: Tomic

Just nu har jag en mobil-tävling i min blogg, så vill du vinna en ny mobil så kolla gärna in i min blogg för och se hur du ska göra för och vara med och tävla.

För övrigt önskar jag dig en trevlig dag.

http://tomictomi.se

2009-01-05 @ 14:27:03
URL: http://tomictomi.se
Postat av: QUEENIEQUEENIE

VEM ÄR MEST FJORTIS?! jag eller http://metrobloggen.se/queenie .. seriöst, jag har alltid stört mig på henne men jag vill bara veta vad alla tycker..?

2009-01-05 @ 14:27:21
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: Josefin

ha en trevlig dag :)

2009-01-05 @ 14:29:33
URL: http://jj90.blogg.se/
Postat av: Ronja

Va med och tävla om en supersöt väska hos mig!:)

2009-01-05 @ 14:35:01
URL: http://ronjasjodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0